Dokter Gereedschap

GRATIS VERZENDEN Bij orders boven €40,-

Vandaag verzonden

SAME DAY DELIVERY

Bandschuurmachine

Op zoek naar een bandschuurmachine? Wij hebben een divers aanbod van verschillende topmerken. Een bandschuurmachine is de beste en sterkste van de schuurmachines. Wij nemen je mee door een aantal bandschuurmachines en zullen deze voor je vergelijken. Zo kun je straks een keuze maken waar je geen spijt van krijgt.

Welke topmerken zijn er?

Makita

Deze bandschuurmachine van Makita is perfect voor de doe-het-zelver. De gebruiksvriendelijkheid van deze machine is uitstekend. Je kunt er gemakkelijk vlekken op vloeren en muren en roest op staalplaten mee verwijderen. Het grootste voordeel van is dat de machine een variabele snelheidsregeling heeft, waarmee je de machine eenvoudig aan het materiaal aan kan passen.

De bandschuurmachine is dus erg eenvoudig in gebruik en geschikt voor verschillende klussen.

Bosch PBS 75 AE

Deze bandschuurmachine van Bosch wilde we graag voor je uitlichten. Het grote voordeel van deze machine is dat het toerental onder zware belasting gelijkt blijft. Zo blijf je ten alle tijde gelijkmatig schuren.

Ook kun je zelf de controle over de bandsnelheid bepalen met de variabele snelheidsregeling. De machine is zeer voor het werken met grote oppervlakten en dankzij het compacte en comfortabele ontwerp is hij erg gebruiksvriendelijk.

Metabo

Gegarandeerd van kwalitatief werk? Kies dan voor deze bandschuurmachine van Metabo. Doordat hij een constante toerental heeft ongeacht de tegendruk, ben je altijd verzekerd van hoge resultaten. Het gebruikscomfort is daarnaast echt van topklasse. De machine werkt op netstroom met een snoer van 4 meter. Zo kun je zonder je zorgen te maken over het snoer, toch lekker te werk gaan. Verder kun je zelf de snelheid aanpassen aan het materiaal waarmee je gaat werken.

Bij de machine wordt het en extra handgreep geleverd, zodat je nauwkeurig en stabiel te werk kan gaan.

Onze top 3 bandschuurmachines

Makita bandschuurmachine
Bosch groen bandschuurmachine
Metabo bandschuurmachine

Makita 9403 1200W

0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
1010 W 80%
Bandsnelheid
240-450 m/min 80%
Gewicht
4,8kg 100%

Bosch Groen PBS 75

0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
1200 W 90%
Bandsnelheid
500 m/min 85%
Gewicht
5,9 kg 70%

Metabo BAE 75 1010W

0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
750 W 75%
Bandsnelheid
200 - 350 m/min 80%
Gewicht
3,5 kg 95%

Professionele bandschuurmachine nodig?

Bandschuurmachine Scheppach

Voor de professionele klusser is deze bandschuurmachine een aanrader. Het is een bandschuurmachine en schijfschuurmachine in één. Dit maakt de machine multifunctioneel met kwalitatieve resultaten. Daarnaast is de schuurtafel en de bandschuurunit verstelbaar, waardoor je makkelijk ter werk kan gaan.

Genoeg redenen om verder te kijken naar deze multifunctionele machine en de overige specificaties en opties te ontdekken.

Waar op letten bij aanschaf van een bandschuurmachine?

Hieronder vind je een aantal criteria waar je op moet letten bij de aanschaf van een bandschuurmachine. Als je deze punten meeneemt bij het maken van jouw keuze, ben je verzekerd van een perfecte aankoop en voorkom je dat je later spijt krijgt.  

Gewenst gebruik

Denk goed na over op welke manier je de schuurmachine gaat gebruiken? Wanneer je de machine regelmatig gaat gebruiken, raden wij je aan om voor een professioneel model te kiezen. Als je voor jezelf aan de slag gaat en je niet van plan bent om de machine vaak te gebruiken, is een wat goedkoper basismodel in principe voldoende.

Afmetingen & gewicht

De afmetingen en het gewicht van de schuurmachine bepalen in hoeverre de machine nog draagbaar is of niet. Als je lang en veel met de bandschuurmachine werkt, loop je het risico om jezelf te bezeren. Om dit te voorkomen, raden wij je aan om nooit een te zware machine te kopen.

Vermogen

Het vermogen wat je nodig hebt, hangt af van het werk wat je ermee gaat doen. Hoe hoger het vermogen, hoe hoger de werksnelheid is en je dus meer elektriciteit verbruikt. Een schuurmachine met een hoog vermogen maakt het mogelijk om bijna elk materiaal te bewerken. Met een laag vermogen is het alleen mogelijk om hout te bewerken. Daarnaast zal de afwerking er veel professioneler uitzien bij een bandschuurmachine met een hoog vermogen.

Schuuroppervlak, groot of klein?

De grootte van het schuuroppervlak van een bandschuurmachine is iets wat je niet over het hoofd mag zien. Wil je tijd, werk en inspanning besparen bij de uitvoering van je werkzaamheden? Kies dan voor een band met een groot schuuroppervlak.

Band verwisselen

Het wisselsysteem van een bandschuurmachine is iets waar je niet snel op let, maar het is zeker belangrijk om hier over na te denken bij de aankoop van jouw machine. Koop een machine waarmee je snel en gemakkelijk de band kunt verwisselen. Dit zal je een hoop tijd en inspanning besparen.

Overzicht merken bandschuurmachine

Eerder hebben we je de technische gegevens van verschillende bandschuurmachines laten zien en deze met elkaar vergeleken. Hieronder laten we je nog een keer zien welke topmerken er zijn. Merken die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdigheid.

Wij hebben maar één bandschuurmachine van AGP in ons assortiment. Dit is wel gelijk een topper van een machine. De prijs is vrij hoog, maar dit is ook terug te zien in de kwaliteit van de machine. Het assortiment AGP bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Black and Decker heeft een klein, maar zeker fijn aanbod van bandschuurmachines. De machines hebben een mooie prijs-kwaliteit verhouding. Het assortiment Black and Decker bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Bosch Blauw heeft 2 bandschuurmachines in hun assortiment. Deze zijn geschikt voor de echte professionals. De kwaliteit, veelzijdigheid  en de prijzen zijn hier dan ook zeker op afgestemd.Het assortiment Bosch Blauw bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Met de machines van Bosch Groen is het doe-het-zelven gelijk veel leuker. Je bent verzekert van een mooi resultaat ongeacht wat je wilt gaat klussen. Het assortiment Bosch Groen bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Op zoek naar een schuurmachine voor zware werkzaamheden? Dan zijn de bandschuurmachines van DeWalt geschikt voor jou. Het assortiment DeWalt bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Als je voor Femi kiest, kies je voor duurzaamheid. Het merk stelt hoge eisen voor zijn machines, waardoor je verzekert bent van hoge kwaliteit. Het assortiment Femi bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Festool doet er alles aan om het werk van de professional makkelijker te maken, maar wel met nog steeds het beste resultaat. Het assortiment Festool bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Dit merk bestaat al jaren en staat bekend om de hoge kwaliteit gereedschap voor een goede prijs. De producten van Hikoki stellen nooit teleur. Ze bieden een breed en divers assortiment met een enorm gebruiksgemak.

Het assortiment Hikoki bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Huvema heeft een ruim aanbod aan bandschuurmachines. Genoeg keuze dus in verschillende prijsklassen, specificaties en functies.

Het assortiment Huvema bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Makita zet alles in om producten op de markt te brengen waardoor de klusser veiliger, milieuvriendelijker en plezieriger kan werken. Wij hebben een ruim aanbod Makita bandschuurmachines die verschillen in prijsklassen en specificaties.

Het assortiment Makita bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Metabo is een merk voor de echte professionele klussers. Ze bieden een breed assortiment die gericht is op innovatieve systeemoplossingen. Wij hebben zes bandschuurmachines in ons assortiment. Stuk voor stuk zijn het kwalitatieve machines.

Het assortiment Metabo bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Milwaukee ontwerpt gereedschap waarmee de klusser sneller, betrouwbaarder en veiliger te werk kunnen gaan. Wij hebben twee toppers van Milwaukee is ons assortiment.

Het assortiment Milwaukee bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Wij hebben een aantal bandschuurmachines van Ryobi in ons assortiment. Erg uiteenlopende modellen die dicht bij elkaar liggen qua prijsklasse.

Het assortiment Ryobi bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

We hebben al een bandschuurmachine van Scheppach voor je uitgelicht, deze is echt ideaal voor de professionele klusser.

Het assortiment Scheppach bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Spero heeft maar een bandschuurmachine in het assortiment. Deze is vergeleken andere modellen vrij prijzig, maar dat is zeker terug te zien in de specificaties van de machine.

Het assortiment Spero bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Dokter Gereedschap gaat een stap verder. Wij proberen je te helpen bij jouw keuzes. Goed gereedschap is het halve werk.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in.

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden