Dokter Gereedschap

GRATIS VERZENDEN Bij orders boven €40,-

Vandaag verzonden

SAME DAY DELIVERY

Breekhamer

Met een breekhamer kan je zware sloopwerkzaamheden verrichten. Dit gebeurd door middel van een elektrische beitel die op een neer beweegt. Hiermee kun je dus gemakkelijk beton, steen, tegelwerk en asfalt breken. Wij nemen je mee door de wereld van de breekhamers, zodat je voldoende informatie hebt om de juiste breekhamer aan te schaffen.

Scheppach

Deze breekhamer is erg krachtig. Door het hoge vermogen van 1600 watt en een slagkracht van 50 joules is hij een van de meest krachtige machines in zijn segment. Dankzij het compacte formaat en zijn comfort kan je langdurig met deze machine werken.

De boorhamer wordt geleverd in een stevige, metalen koffer. Zo blijft de machine gegarandeerd beschermd tegen vuil, vocht en stof.

Bosch

Dit is een erg krachtige breekhamer met een vermogen van 1150 watt en een toerental van 1300 tot 2900 per minuut. De slagsterkte van 8,3 joule is hierbij erg indrukwekkend. Dankzij het compacte en comfortabele ontwerp is de machine erg gebruiksvriendelijk en zorgt het voor veel gebruikscomfort.

De breekhamer wordt samen met een extra handgreep, machinerie en een stevige opbergkoffer geleverd.

Makita

Deze breekhamer van Makita heeft hoog vermogen van 1100 watt en een slagkracht van maar liefst 8,1 joule. De slagkracht is handmatig in te stellen. De breekhamer heeft een enorm gebruikscomfort door het compacte en comfortabele ontwerp. Daarnaast heeft de machine ook een AVT systeem met een actief tegengewicht en een schokabsorberende handvat voor een minimaal trillingsniveau.

Deze breekhamer heeft nog veel meer te bieden. Kijk snel verder voor de overige specificaties en functies.

Onze top 3 breekhamers

Makita Breekhamer
Bosch Breekhamer
Scheppach sloophamer

Makita HM0871C Breekhamer

0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
1110 W 80%
Gewicht
5,8 kg 95%
Aantal slagen per minuut
0 - 2700 95%

Bosch Blauw GSH

0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
1010 W 80%
Gewicht
6,2 kg 95%
Aantal slagen per minuut
0 - 3000 95%

Scheppach Breekhamer AB1600

0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
1600 W 95%
Gewicht
20 kg 75%
Aantal slagen per minuut
95%

Professionele breekhamer nodig?

Deze krachtige breekhamer van Makita is zeker voor de professional. Dankzij een variabel toerental ben je in staat om elke klus te klaren. Een groot voordeel van deze machine is dat hij erg compact en licht is en tegelijkertijd een hoge slagkracht heeft van 3,1 joule. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp ben je erg flexibel en kan je voor lange tijd achter elkaar klussen.

Deze breekhamer heeft nog veel meer geweldige specificaties. Kijk snel verder en ontdek meer over deze topper

Waar op letten bij aanschaf van een breekhamer?

Hieronder vind je een aantal criteria waar je op moet letten bij de aanschaf van een breekhamer. Als je deze punten meeneemt bij het maken van jouw keuze, ben je verzekerd van een perfecte aankoop en voorkom je dat je later spijt krijgt. 

Aantal slagen per minuut

Het is erg van belang hoeveel slagen per minuut de breekhamer heeft. Hoe meer slagen per minuut de breekhamer kan uitvoeren, hoe sneller je klaar zal zijn met jouw werkzaamheden. De slagkracht wordt uitgedrukt in joules. Hierbij geldt ook dat hoe hoger het aantal joules is, hoe meer kracht de breekhamer genereert.

Wattage

Het vermogen van een breekhamer wordt uitgedrukt in wattage. De slagenergie ligt hoger als de breekhamer een hoog aantal wattage heeft. Dit geeft gelijk aan hoe sterk de breekhamer is en of deze geschikt is voor de klussen die je wilt uitvoeren.

Trillingswaarde

Vergeet niet om te kijken naar de trillingswaarde van de breekhamer. Bij professioneel gebruik is dit erg belangrijk. Vaak bevatten de duurdere modellen technologie die de vibratie in de handgreep vermindert. Dit is veel prettiger werken, als je de breekhamer langdurig gaat gebruiken.

Overzicht merken breekhamers

Eerder hebben we je de technische gegevens van verschillende breekhamers laten zien en deze met elkaar vergeleken. Hieronder laten we je nog een keer zien welke topmerken er zijn. Merken die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdigheid.

De machines van Baier zijn voor de echte professionele klussers. Wij hebben een breekhamer van Baier in ons assortiment. Echt een topper, waarbij je verzekert bent van mooie resultaten. Het assortiment Baier bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Beta biedt breekhamers van hoge kwaliteit en een aangename gebruiksvriendelijkheid aan. Benieuwd of dit het merk is voor jou. Gebruik de vergelijkstool om de machines te vergelijken.

Het assortiment Beta bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Bosch Blauw heeft een divers assortiment beschikbaar voor de professionele klusser. Zo zijn de prijzen uiteenlopend. Er is voldoende keuze, maar houd rekening met de verschillende opties en specificaties die voor jou belangrijk zijn.

Het assortiment Bosch Blauw bandschuurmachines bekijk je op Gereedschapcentrum.

Op zoek naar een schuurmachine voor zware werkzaamheden? Dan zijn de breekhamers van DeWalt geschikt voor jou.

Het assortiment DeWalt bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Dit merk bestaat al jaren en staat bekend om de hoge kwaliteit gereedschap voor een goede prijs. De producten van Hikoki stellen nooit teleur. Ze bieden een breed en divers assortiment met een enorm gebruiksgemak.

Het assortiment Hikoki bandschuurmachines bekijk je op Gereedschapcentrum.

Makita zet alles in om producten op de markt te brengen waardoor de klusser veiliger, milieuvriendelijker en plezieriger kan werken. Wij hebben een ruim aanbod Makita breekhamers die verschillen in prijsklassen en specificaties.

Het assortiment Makita bandschuurmachines bekijk je op Gereedschapcentrum.

Metabo is een merk voor de echte professionele klussers. Ze bieden een breed assortiment die gericht is op innovatieve systeemoplossingen. Wij hebben een breed en divers aanbod van Metabo. Stuk voor stuk zijn het kwalitatieve machines.

Het assortiment Metabo bandschuurmachines bekijk je op Gereedschapcentrum.

Milwaukee ontwerpt gereedschap waarmee de klusser sneller, betrouwbaarder en veiliger te werk kunnen gaan. Wij hebben aan aantal toppers van Milwaukee is ons assortiment.

Het assortiment Milwaukee bandschuurmachines bekijk je op Gereedschapcentrum.

Het aanbod van Rodcraft is erg ruim en uiteenlopend. Genoeg keuze dus om de perfecte breekhamer te vinden voor jouw klussen.

Het assortiment Rodcraft bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Wij hebben drie breekhamers van Spero in ons assortiment. Ga jij voor een draagbare breekhamer of voor eentje op een trolley?

Het assortiment Spreo bandschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Dokter Gereedschap gaat een stap verder. Wij proberen je te helpen bij jouw keuzes. Goed gereedschap is het halve werk.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in.

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden