Dokter Gereedschap

GRATIS VERZENDEN Bij orders boven €40,-

Vandaag verzonden

SAME DAY DELIVERY

Waar vind ik de beste gereedschapskoffer?

Bij Dokter Gereedschap proberen we u te helpen met het vinden van de beste gereedschapskoffer. Zo zijn er vele mogelijkheden zoals u al wel heeft kunnen zien. De keuze is daarom ook gigantisch. 

Bent u op zoek naar een koelbox of een trolley? Een specifiek merk zoals Milwaukee of Stanley? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Belangrijkste is dat wij alles centraal voor u kunnen aanbieden op de website van Toolmax. Een groot assortiment gereedschapskoffers en ook nog eens scherp geprijsd. 

Gereedschapskoffer

Prettig en veilig klussen doe je in een opgeruimde werkplek. In een gereedschapskoffer kun je al je gereedschap netjes en geordend opbergen. Zo grijp je nooit meer mis wanneer je zoekt naar de juiste boutjes, moertjes, spijkers en schroefjes. Bovendien liggen alle materialen veilig opgeborgen en kun je er niet over struikelen tijdens de klus-werkzaamheden.

Wat is een goede gereedschapskoffer?

Gereedschapskisten en opbergsystemen voor gereedschap zijn er in alle soorten en maten, maar hoe vind je nou een echt goede gereedschapskoffer, en waar moet je op letten voordat je een gereedschapskist aanschaft?

Materiaal
Kijk voordat je een gereedschapskist koopt goed naar het materiaal van de koffer. Het materiaal bepaalt ook grotendeels het gewicht en formaat van de koffer, en daarmee de inhoud gereedschapskoffer. Klus je regelmatig buiten de deur en zoek je daarom een kist die tegen een stootje moet kunnen, en waar je ook zwaarder gereedschap makkelijk in kunt verplaatsen? Kies dan voor een stevig en robuust materiaal zoals aluminium of metaal. Deze kisten zijn vaak een stuk zwaarder om te tillen, maar gaan langer mee en bieden goede bescherming aan zwaar of kwetsbaar gereedschap.

Of zoek je juist naar een kist die je eenvoudig kunt verplaatsen? Dan is kunststof materiaal een betere optie. Opbergsystemen van kunststof materiaal zijn een stuk lichter in gewicht. Let er wel op dat je een kunststof koffer niet te vol of te zwaar belaadt: dan kan de kunststof kist breken.

Gereedschapskist met wielen
Een systeem op wielen maakt het nog makkelijker om gereedschap te verplaatsen tijdens werkzaamheden. Wanneer je op diverse locaties klust kan het handig zijn om te kiezen voor een gereedschapskoffer op wielen. Zo hoef je al dat zware gereedschap niet zelf te tillen en kun je het gereedschap dichtbij laten staan tijdens werkzaamheden. Ook rijd je de gereedschapskist op wielen makkelijk een busje in wanneer je klaar bent met klussen op locatie.

Gereedschapskist met lades
Vaak is een opbergkoffer voor gereedschap voorzien van handige lades. Door het gebruik van laden ligt het gereedschap overzichtelijk en geordend boven elkaar en wordt de ruimte optimaal benut. Verschillende soorten gereedschap kunnen elk voorzien worden van een eigen la. Op die manier vind jij je gereedschap nog makkelijker terug en hoef je enkel de juiste lade open te trekken.

Inhoud gereedschapskoffer

Er zijn diverse koffers op de markt die al voor je gevuld zijn. Handig wanneer je beginnende klusser bent en (nog) niet goed weet wat je nodig hebt aan gereedschap. Ook een groot voordeel van een gevulde gereedschapskist is dat alles er perfect geordend past, en dat de kist compleet is. Zo zijn er diverse goed gevulde opbergsystemen speciaal samengesteld voor installateurs, interieurbouwers of elektriciens. In deze vooraf samengestelde koffers vind je de meest gebruikte handgereedschappen en benodigdheden voor de desbetreffende klus.

Wanneer je liever zelf een kist wil samenstellen, de inhoud van de gereedschapskist wil vullen met eerder aangeschaft gereedschap, of een opbergsysteem zoekt om te gebruiken als reserve, dan kun je uiteraard ook kiezen voor een compleet lege koffer.

Bekijk diverse gereedschapskoffers van gewaardeerde merken zoals Raaco, Parat of Gedore.

Dokter Gereedschap gaat een stap verder. Wij proberen je te helpen bij jouw keuzes. Goed gereedschap is het halve werk.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in.

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden