Dokter Gereedschap

GRATIS VERZENDEN Bij orders boven €40,-

Vandaag verzonden

SAME DAY DELIVERY

Vlakschuurmachine

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten schuurmachine. Ieder heeft zijn eigen functie. Een vlakschuurmachine gebruik je om grote oppervlaktes te schuren. Je kunt hiermee verschillende oppervlakten schuren zoals deuren, wanden en tafels. Wij nemen je mee in de wereld van vlakschuurmachines en geven alle informatie die jij moet weten om de juiste machine aan te schaffen.

Welke topmerken zijn er?

Black and Decker

Door het aangename gewicht en de aansluiting voor de stofzak is dit een gebruiksvriendelijke machine. Hij werkt echter wel op netstroom, waardoor je niet helemaal vrij bent in het gebruik. De vlakschuurmachine heeft twee manieren waarop je het schuurpapier vast kan zetten, dit kan met ene klem of klittenband.

Benieuwd naar de overige specificaties? Kijk dan snel verder.

Bosch PS

Deze vlakschuurmachine van Bosch is een fijne machine voor de doe-het-zelver. Het is een lichte machine met een trillingswaarde van 5,5 m/s. Hierdoor kun je voor een lange tijd achter elkaar klussen.

De snelheid kan je zelf instellen zodat je resultaten van topkwaliteit blijven. Bij de machine worden 3 stuks schuurpapier geleverd, zodat je gelijk aan het werk kan. Ook krijg je er een opbergkoffer bij waarin je alles netjes kan opbergen.

DeWalt

Wil je alle vrijheid tijdens het klussen? Dan is deze vlakschuurmachine van DeWalt perfect voor jou. Hoewel hij werkt op netstroom heeft hij wel een snoer van 4 meter lang. Het is een lichte machine met een trillingswaarde van 4 m/s, waardoor je voor een lange tijd achter elkaar door kan gaan met klussen.

Je krijgt een stofzak bij de machine geleverd die je kan gebruiken voor de stofafzuiging. Daarnaast kan je ook de aansluiting voor de stofzuiger gebruiken.

Onze top 3 vlakschuurmachines

Black and decker vlakschuurmachine
Bosch groen vlakschuurmachine
DeWalt vlakschuurmachine

Black and Decker KA320EKA vlakschuurmachine

0 0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
240 W 90%
Schuurcirkel
2 mm 90%

Bosch Groen PSS 300 Vlakschuurmachine

0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
250 W 95%
Schuurcirkel
1,8 mm 80%

DeWalt DWE6411 Vlakschuurmachine

0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
230 W 85%
Schuurcirkel
1,6 mm 75%

Professionele vlakschuurmachine nodig?

Makita BO4565K

Dan zit je met de vlakschuurmachine van Makita zeker goed. De machine Wordt standaard geleverd met zowel rechthoekige als een driehoekige schuurzool. Zo hoef je geen enkele klus meer uit de weg te gaan. Daarnaast kun je snel doorwerken, dankzij de 28.000 schuurbewegingen per minuut. Het vrijgekomen stof wordt direct opgezogen en verzameld in de meegeleverde stofzak. Hiermee bespaar je zelfs tijd bij het opruimen.

Kortom is de Makita vlakschuurmachine een zeer uitgebreide, gebruiksvriendelijke en comfortabele machine.

Waar op letten bij aanschaf vlakschuurmachine

Hieronder vind je een aantal criteria waar je op moet letten bij de aanschaf van een vlakschuurmachine. Als je deze punten meeneemt bij het maken van jouw keuze, ben je verzekerd van een perfecte aankoop en voorkom je dat je later spijt krijgt. 

Stofafzuiging

Tijdens het schuren zal er veel stof vrijkomen. Het is belangrijk om het stof snel en gemakkelijk weg te zuigen voordat het in de lucht terecht komt. Kies dus voor een goede stofafzuiging, bij de aanschaf van een schuurmachine.

Voeding

Kies je voor een snoerloze machine met accu of toch met draad? Hierbij is het belangrijk om na te denken over de werkplek waar je de machine gaat gebruiken. Is er een stopcontact in de buurt? Dan is het geen probleem om met een snoer te werken. Ga je veel op locatie schuren en wil je meer bewegingsvrijheid? Dan raden wij je aan om een schuurmachine met accu te nemen. Let wel op dat een accu maar voor een beperkte tijd werkt.

Vermogen

Het vermogen van een vlakschuurmachine wordt bepaald door het vermogen van de motor in combinatie met het toerental van de schuurschijf. Het is verstandig om bij de aanschaf te kiezen voor een machine met een regelbare toerental. Zo kun je dit aanpassen aan de klus die je moet doen.

Overzicht merken

Eerder hebben we je de technische gegevens van verschillende vlakschuurmachines laten zien en deze met elkaar vergeleken. Hieronder laten we je nog een keer zien welke topmerken er zijn. Merken die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdigheid.

We hebben net al een vlakschuurmachine uitgelicht van Black and Decker, dit is een hele aangename machine die erg fijn is in gebruik.

Het assortiment Black and Decker vlakschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Bosch Blauw heeft een divers assortiment beschikbaar voor de professionele klusser. Zo zijn de prijzen uiteenlopend. Er is voldoende keuze, maar houd rekening met de verschillende opties en specificaties die voor jou belangrijk zijn.

Het assortiment Bosch Blauw vlakschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Wij bieden een aantal vlakschuurmachines van Fein aan. Ze liggen dicht bij elkaar qua prijs, maar er zit zeker verschil in de specificaties van de machines.

Het assortiment Fein vlakschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Op zoek naar een schuurmachine voor zware werkzaamheden? Dan zijn de vlakschuurmachines van DeWalt geschikt voor jou.

Het assortiment DeWalt vlakschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Festool doet er alles aan om het werk van de professional makkelijker te maken, maar wel met nog steeds het beste resultaat.

Het assortiment Festool vlakschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Dit merk bestaat al jaren en staat bekend om de hoge kwaliteit gereedschap voor een goede prijs. De producten van Hikoki stellen nooit teleur. Ze bieden een breed en divers assortiment met een enorm gebruiksgemak.

Het assortiment Hikoki vlakschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Makita zet alles in om producten op de markt te brengen waardoor de klusser veiliger, milieuvriendelijker en plezieriger kan werken. Wij hebben een ruim aanbod Makita vlakschuurmachines die verschillen in prijsklassen en specificaties.

Het assortiment Makita vlakschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Metabo is een merk voor de echte professionele klussers. Ze bieden een breed assortiment die gericht is op innovatieve systeemoplossingen. Wij hebben een breed en divers aanbod van Metabo. Stuk voor stuk zijn het kwalitatieve machines.

Het assortiment Metabo vlakschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Milwaukee ontwerpt gereedschap waarmee de klusser sneller, betrouwbaarder en veiliger te werk kunnen gaan. Wij hebben aan aantal toppers van Milwaukee is ons assortiment.

Het assortiment Milwaukee vlakschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Wij hebben een aantal vlakschuurmachines van Ryobi in ons assortiment. Erg uiteenlopende modellen die dicht bij elkaar liggen qua prijsklasse.

Het assortiment Ryobi vlakschuurmachines bekijk je op Toolmax.

Dokter Gereedschap gaat een stap verder. Wij proberen je te helpen bij jouw keuzes. Goed gereedschap is het halve werk.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in.

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden