Dokter Gereedschap

GRATIS VERZENDEN Bij orders boven €40,-

Vandaag verzonden

SAME DAY DELIVERY

Freesmachine

Met een freesmachine kan je materiaal wegfrezen. Dit kan met verschillende materialen zoals hout, steen of gips. Frezen komt overeen met boren, maar het geeft je meer mogelijkheden. Zo kan je strakke lijnen op een bepaalde diepte frezen. Behoefte aan meer informatie over de verschillende soorten en specificaties van diverse freesmachines? Lees dan snel verder.

Welke topmerken zijn er?

Bosch

Deze freesmachine is ontzettend krachtig. De machine bevat 1400 watt, waarmee je zelfs met harde houtsoorten kan werken. Daarnaast is het toerental instelbaar, zodat je deze kan aanpassen naar het materiaal waarmee je gaat werken.

De freesmachine is compact en voorzien van een softgrip, waardoor je veel gebruikscomfort ervaart.

Bosch groen freesmachine

DeWalt

Dit is een lamellenfrees. Met deze machine maak je op een eenvoudige manier stevige houtverbindingen in elke houtsoort. Ideaal voor het maken van hoek-, vlak- en zelfs T-verbindingen.

Bekijk alle specificaties en ontdek wat deze topper nog meer te bieden heeft.

Makita

Deze muurfrees is ideaal voor het wegwerken van elektriciteitsbuizen en waterleidingen. Dit is mogelijk in zowel betonnen muren als vloeren. Ook kan je met deze machine sleuven in steen, cement- en gipsplaten en kalkzandsteen maken. Het is een krachtige machine die 1400 watt bevat.

Wij zijn fan van deze topper. Bekijk alle specificaties en kom erachter over de machine geschikt is voor jou.

Onze top 3 freesmachines

Bosch groen freesmachine

Bosch Groen POF 1400

0
Prijs

Technische gegevens

Gewicht
3 kg 80%
Opgenomen vermogen
600 W 75%
Onbelast toerental
10000 tpm 75%
DeWalt freesmachine

DeWalt DW682K

0
Prijs

Technische gegevens

Gewicht
3 kg 80%
Opgenomen vermogen
1400 W 85%
Onbelast toerental
11000 80%
Makita freesmachine

Makita SG1251J 230 V

0
Prijs

Technische gegevens

Gewicht
4,5 kg 90%
Opgenomen vermogen
1400 W 85%
Onbelast toerental
10000 tpm 75%

Professionele freesmachine nodig?

Deze freesmachine is voor de echte professional. Het is een boven frees en kantenfrees in één machine. De machine is erg gebruiksvriendelijk en met een simpele handleiding verander je van functies en mogelijkheden.

Door het variabele toerental kan je de machine aanpassen aan verschillende materialen. De elektronische snelheidsregeling zorgt hierbij voor een kwalitatieve afwerking.

Waar op letten bij aanschaf van een freesmachine?

Hieronder vind je een aantal criteria waar je op moet letten bij de aanschaf van een freesmachine. Als je deze punten meeneemt bij het maken van jouw keuze, ben je verzekerd van een perfecte aankoop en voorkom je dat je later spijt krijgt. 

Veiligheidsvoorzieningen

Let op bij de aanschaf van een freesmachine goed op de veiligheidsvoorzieningen, zoals een beschermzak of een stofzak. Om echt veilig aan de slag te kunnen, heb je deze veiligheidsvoorzieningen zeker nodig.

Toerental

Een ideale freesmachine kan je afstellen op de klus die wilt gaan uitvoeren. Om dit te kunnen doen heb je een machine nodig, waarbij je het toerental zelf kunt instellen. Hoe hoger deze is, hoe krachtiger de freesmachine is.

Freesdiepte en freesdiameter

Ga je de freesmachine gebruiken voor diverse klussen? Let dan goed op de freesdiepte en de freesdiameter van de machine. Hoe groter de maximale freesdiepte en freesdiameter zijn, hoe multifunctioneler de machine is en je het voor verschillende klussen kan gebruiken.

Overzicht merken

Eerder hebben we je de technische gegevens van verschillende freesmachines laten zien en deze met elkaar vergeleken. Hieronder laten we je nog een keer zien welke topmerken er zijn. Merken die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdigheid.

De machines van Baier zijn voor de echte professionele klussers. Wij hebben twee freesmachines van Baier in ons assortiment. Allebei zijn ze van hoge kwaliteit. Het assortiment Baier freesmachines bekijk je op Toolmax.

Bosch Blauw heeft een divers assortiment beschikbaar voor de professionele klusser. Zo zijn de prijzen uiteenlopend. Er is voldoende keuze, maar houd rekening met de verschillende opties en specificaties die voor jou belangrijk zijn.

Het assortiment Bosch Blauw freesmachines bekijk je op Toolmax.

Met de machines van Bosch Groen is het doe-het-zelven gelijk veel leuker. Je bent verzekert van een mooi resultaat ongeacht wat je wilt gaat klussen.

Het assortiment Bosch Groen freesmachines bekijk je op Toolmax.

Op zoek naar een freesmachine voor zware werkzaamheden? Dan zijn de freesmachines van DeWalt geschikt voor jou.

Het assortiment DeWalt freesmachines bekijk je op Toolmax.

Wij hebben twee freesmachines van Euroboor in ons assortiment. Allebei erg verschillend qua prijs en specificaties.

Het assortiment Euroboor freesmachines bekijk je op Toolmax.

Als je voor Femi kiest, kies je voor duurzaamheid. Het merk stelt hoge eisen voor zijn machines, waardoor je verzekert bent van hoge kwaliteit.

Het assortiment Femi freesmachines bekijk je op Toolmax.

Festool doet er alles aan om het werk van de professional makkelijker te maken, maar wel met nog steeds het beste resultaat.

Het assortiment Festool freesmachines bekijk je op Toolmax.

Dit merk bestaat al jaren en staat bekend om de hoge kwaliteit gereedschap voor een goede prijs. De producten van Hikoki stellen nooit teleur. Ze bieden een breed en divers assortiment met een enorm gebruiksgemak.

Het assortiment Hikoki freesmachines bekijk je op Toolmax.

Huvema heeft een ruim aanbod aan freesmachines. Genoeg keuze dus in verschillende prijsklassen, specificaties en functies.

Het assortiment Huvema freesmachines bekijk je op Toolmax.

Makita zet alles in om producten op de markt te brengen waardoor de klusser veiliger, milieuvriendelijker en plezieriger kan werken. Wij hebben een ruim aanbod Makita freesmachines die verschillen in prijsklassen en specificaties.

Het assortiment Makita freesmachines bekijk je op Toolmax.

Wij hebben één topper van Rubi in ons assortiment van freesmachines. Deze heeft een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Het assortiment Rubi freesmachines bekijk je op Toolmax.

Wij hebben een aantal freesmachines van Ryobi in ons assortiment. Erg uiteenlopende modellen die dicht bij elkaar liggen qua prijsklasse.

Het assortiment Ryobi freesmachines bekijk je op Toolmax.

Wij hebben een freesmachine in ons assortiment. Weinig keuze dus, maar de machine is van hoge kwaliteit.

Het assortiment Scheppach freesmachines bekijk je op Toolmax.

Dokter Gereedschap gaat een stap verder. Wij proberen je te helpen bij jouw keuzes. Goed gereedschap is het halve werk.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in.

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden