Dokter Gereedschap

GRATIS VERZENDEN Bij orders boven €40,-

Vandaag verzonden

SAME DAY DELIVERY

Haakse slijper

Op zoek naar een haakse slijper? Deze machine kun je voor verschillende werkzaamheden gebruiken. Zo kan je in metaal of steen slijpen, metalen buizen doorzagen of sleuven in muren slijpen. Wij lichten een aantal haakse slijpers voor je uit en geven je meer informatie over waar je op moeten letten bij de aanschaf van een haakse slijper. Zo kom je niet voor verassingen te staan bij het maken van je keuze.

Welke topmerken zijn er?

DeWalt

Dit is een van de beste haakse slijpers. Hij heeft een enorm gebruiksgemak door het compacte en comfortabele ontwerp. Zo is de zijhandgreep verstelbaar voor een optimale balans tijdens je werkzaamheden.

Daarnaast heeft de machine een aantal veiligheidsvoorzieningen zoals de nulspanningsbeveiliging, waarmee er voorkomen wordt dat de machine weer inschakelt na stroomuitval. Ook heeft deze machine een veiligheidskoppeling die het veiliger maakt wanneer de schijf vastslaat of blokkeert.

Bosch GWS 18

Deze lichte en compacte haakse slijper heeft een groot vermogen. Je hebt veel gebruiksvrijheid met deze machine, doordat hij werkt op accu en je dus geen rekening hoeft te houden met een stroomsnoer.

De accu wordt helaas niet meegeleverd, maar hij is wel beschermd tegen oververhitting, overbelasting en diepontlading.

Kijk snel verder naar de overige specificaties en kom erachter of dit de machine is voor jou.

Bosch PWS

Deze haakse slijper is ontzettend krachtig doordat hij een vermogen heeft van 850 watt en een toerental van 11000 toeren per minuut. Ondanks dat het een erg krachtige machine is, is hij erg gebruiksvriendelijk door het compacte  ontwerp. Verder heeft de machine een draaibare slijpkop, waardoor je ook in moeilijk bereikbare hoeken kan werken.

Onze top 3 haakse slijpers

DeWalt Haakse slijper
Haakse slijper Bosch Blauw

DeWalt DWE4579 Haakse slijper

0
Prijs

Technische gegevens

Onbelast toerental
6500 tpm 50%
Gewicht
5,7 kg 90%

Bosch Groen PWS 850-125 Haakse slijper

0
Prijs

Technische gegevens

Onbelast toerental
12000 tpm 95%
Gewicht
1,84 kg 80%

Bosch Blauw GWS 18V-7 Haakse slijper

0
Prijs

Technische gegevens

Onbelast toerental
11000 tpm 75%
Gewicht
1,6 kg 75%

Professionele haakse slijper nodig?

Dit is echt onze favoriet. Deze haakse slijper van Makita voldoet aan al je wensen tijdens je slijpwerkzaamheden. De krachtige en compacte accu zorgt ervoor dat je de machine langdurig kan gebruiken. Verder is de haakse slijper erg gebruiksvriendelijk. Hij beschikt over een snelheidscontrole, waardoor je bij elke klus de ideale hoeveelheid kracht van de motor krijgt. Zo behoud je zelf bij zware werkzaamheden een contant toerental.

De haakse slijper heeft nog veel meer handige functies en specificaties. Kijk snel verder en ontdek meer over de geweldige machine. 

Waar op letten bij aanschaf van haakse slijper?

Hieronder vind je een aantal criteria waar je op moet letten bij de aanschaf van een haakse slijper. Als je deze punten meeneemt bij het maken van jouw keuze, ben je verzekerd van een perfecte aankoop en voorkom je dat je later spijt krijgt. 

Waarvoor gebruiken?

Haakse slijpers zijn er in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Zowel het model als het voltage stem je af op de klussen waarvoor je de machine gaat gebruiken. Voor de kleinere klusjes heb je voldoende aan 300 tot 400W. Van plan om een flinke hoeveelheid stenen door te zagen? Dan raden wij je aan om voor een professionele uitvoering te kiezen van 600W.

Iedere klus, zijn eigen slijpmachine

Denk goed na voor welke werkzaamheden je de haakse slijper gaat gebruiken. Zo is de ene haakse slijper geschikt voor het doorzagen van stenen en de andere weer voor het afbramen van een lasnaad of het ontroesten van een tuinhek.  Ook is het van belang om een geschikte slijpschijf erbij te kopen. Hier heb je ook meerdere soorten van die iedere geschikt zijn voor andere klussen.  

Overzicht merken haakse slijper

Eerder hebben we je de technische gegevens van verschillende haakse slijpers laten zien en deze met elkaar vergeleken. Hieronder laten we je nog een keer zien welke topmerken er zijn. Merken die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdigheid.

Black and Decker heeft een klein, maar zeker fijn aanbod van haakse slijpers. De machines hebben een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Het assortiment Black and Decker haakse slijpers bekijk je op Toolmax.

Bosch Blauw heeft een divers assortiment beschikbaar voor de professionele klusser. Zo zijn de prijzen uiteenlopend. Er is voldoende keuze, maar houd rekening met de verschillende opties en specificaties die voor jou belangrijk zijn.

Het assortiment Bosch Blauw haakse slijpers bekijk je op Toolmax.

Met de machines van Bosch Groen is het doe-het-zelven gelijk veel leuker. Je bent verzekert van een mooi resultaat ongeacht wat je wilt gaat klussen.

Het assortiment Bosch Groen haakse slijpers bekijk je op Toolmax.

Op zoek naar een machine voor zware werkzaamheden? Dan zijn de haakse slijpers van DeWalt geschikt voor jou.

Het assortiment DeWalt haakse slijpers bekijk je op Toolmax.

Fein heeft een kwalitatief hoogwaardig aanbod. De haakse slijpers liggen dicht bij elkaar qua prijs, maar toch hebben ze ieder unieke specificaties.

Het assortiment Fein haakse slijpers bekijk je op Toolmax.

Dit merk bestaat al jaren en staat bekend om de hoge kwaliteit gereedschap voor een goede prijs. De producten van Hikoki stellen nooit teleur. Ze bieden een breed en divers assortiment met een ernom gebruiksgemak.

Het assortiment Hikoki haakse slijpers bekijk je op Toolmax.

Makita zet alles in om producten op de markt te brengen waardoor de klusser veiliger, milieuvriendelijker en plezieriger kan werken. Wij hebben een ruim aanbod Makita haakse slijpers die verschillen in prijsklassen en specificaties.

Het assortiment Makita haakse slijpers bekijk je op Toolmax.

Metabo is een merk voor de echte professionele klussers. Ze bieden een breed assortiment die gericht is op innovatieve systeemoplossingen. Wij hebben een breed en divers aanbod van Metabo. Stuk voor stuk zijn het kwalitatieve machines.

Het assortiment Metabo haakse slijpers bekijk je op Toolmax.

Milwaukee ontwerpt gereedschap waarmee de klusser sneller, betrouwbaarder en veiliger te werk kunnen gaan. Wij hebben aan aantal toppers van Milwaukee is ons assortiment.

Het assortiment Milwaukee haakse slijpers bekijk je op Toolmax.

Wij hebben een haakse slijper van Ryobi in ons assortiment. Niet veel keuze dus, maar de machine maakt dat helemaal goed met zijn hoge kwaliteit.

Het assortiment Ryobi haakse slijpers bekijk je op Toolmax.

Het aanbod is klein van Stanley, maar dat doet zeker niet onder aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Het assortiment Stanley haakse slijpers bekijk je op Toolmax.

Dokter Gereedschap gaat een stap verder. Wij proberen je te helpen bij jouw keuzes. Goed gereedschap is het halve werk.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in.

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden