Dokter Gereedschap

GRATIS VERZENDEN Bij orders boven €40,-

Vandaag verzonden

SAME DAY DELIVERY

Schroefmachine

Met een schroefmachine kun je op een lichte en makkelijke manier schroeven. Door de elektromotor hoef je geen handkracht te gebruiken of draaiende bewegingen te maken. Een schroefmachine is licht en compact in gebruik, zodat je eenvoudig in lastige hoeken kan werken. Wij nemen je mee door de wereld van de schroefmachine, zodat jij alle informatie hebt om de juiste schroefmachine te kiezen.

Welke topmerken zijn er?

Bosch Blauw

Deze schroefmachine is de nieuwste toevoeging aan de series van Bosch Blauw. Deze diepteaanslag schroevendraaier heeft een 701 W-motor met een hoog vermogen, waarmee je eenvoudig gipsplaten of ander materiaal kunt bevestigen op houten frames of metal stut. Dankzij de met één hand bedienbare diepteaanslag en exacte uitschakelkoppeling, kun je precies schroeven op een constante diepte.

Is deze schroefmachine geschikt voor jou? We laten je straks meer technische gegevens zien in vergelijking met andere schroefmachines. Zo weet je zeker of dit de juiste schroefmachine is voor jouw werkzaamheden.

DeWalt

Op zoek naar een schroefmachine waar je voor een langere tijd mee kan werken? Dan is deze schroefmachine van DeWalt misschien wel de machine voor jou. Hij heeft een enorme accu van 7,2 volt. Verder is de machine voorzien van een beweging gestuurde technologie wat ervoor zorgt dat het toerental automatisch wordt aangepast.

Benieuwd naar de andere specificaties van deze schroefmachine? Kijk dan snel verder.

Metabo

Van plan om intensieve schroefwerkzaamheden te verrichten? Dan is deze schroefmachine van Metabo ideaal. Het is een accuschroefmachine die erg geschikt is voor het vastschroeven van gips op houten en metalen constructies. Verder beschikt de machine over een variabele toerentalregeling, waardoor je hem kunt aanpassen naar het materiaal waarmee je werkt.

De schroefmachine beschikt over hoge Nm van 175 en een voltage van maar liefst 18. De machine is erg gebruiksvriendelijk en te bedienen met één hand.

Onze top 3 schroefmachines

Bosch Blauw schroefmachine

Bosch Blauw GSR 6-25 schroefmachine

0
Prijs

Technische gegevens

Gewicht
1500 gram 90%
Koffer
Ja 100%
DeWalt Schroefmachine

DeWalt DCF680G2 7.2 schroefmachine

0
Prijs

Technische gegevens

Gewicht
500 gram 75%
Koffer
Ja 100%
Metabo schroefmachine

Metabo SE18LTX4000 schroefmachine

0
Prijs

Technische gegevens

Gewicht
1300 gram 85%
Koffer
Ja 100%

Professionele schroefmachine nodig?

Makita schroefmachine

Dit is de ideale schroefmachine voor de professional. De schroefmachine wordt standaard geleverd met 2 accu’s, waardoor je geheel onafhankelijk bent van stroomvoorziening. Daarnaast is het ook heel fijn dat het apparaat een elektrische motoren heeft. Hierdoor wordt de kans kleiner dat de schroefmachine breekt als je teveel druk zet.

Ondanks je alleen kunt schroeven met deze schroefmachine, is hij wel erg gebruiksvriendelijk door het compacte ontwerp. De machine wordt geleverd met diverse accessoires, waaronder een draaghaak, schroefbit en een Mbox. Uiteraard wordt er ook een oplader en een deksel voor de batterijen meegeleverd.

Waar op letten bij aanschaf van een schroefmachine?

Bij de aanschaf van een schroefmachine raden wij je aan om rekening te houden met een aantal zaken. Wij leggen je hieronder uit waar je op moet letten. Kijk hier van tevoren goed naar, zodat je de schroefmachine vindt die het beste bij je past!

Vermogen

Dit wordt ook wel de accuspanning genoemd. Hoe hoger het voltage is van de schroefmachine, des de zwaardere klussen de machine aankan. Ga bij zwaardere klussen voor een machine met een voltage van 10,8 tot 14,4. Als je van plan bent om te gaan boren in staal of steen raden wij je aan om voor een voltage van 14,4 of meer te kiezen

Torsie

Hoeveel spanning heeft jouw schroefmachine nodig? Dit hangt volledig af van jouw behoeftes en de manier waarop je de machine gaat gebruiken. De ideale waarde is ongeveer 13V. Bij professionele klussen raden wij je aan om minimaal een spanning van 18V te gebruiken.

Koppel

Met een koppel kun je het draaivermogen van een schroefmachine regelen. Dit wordt uitgedrukt in N of Nm. Het is erg belangrijk om hier op te letten bij de aanschaf van de schroefmachine. Het is namelijk zo dat hoe groter de capaciteit van de koppel is, hoe meer vermogen de machine genereert bij het schroeven en boren.

Snelheid

De beste schroefmachines hebben een functie waarmee je de kracht en snelheid kunt regelen. Bij de aanschaf is het belangrijk om te weten of je de snelheid kunt aanpassen naar de weerstand van het materiaal. De meeste machines hebben 3 snelheden waar je mee kunt werken.

Levensduur accu

Als je een schroefmachine aan gaat schaffen, is het belangrijk om duidelijk te hebben hoe je de machine gaat gebruiken. Ga je zelf thuis aan de slag en gebruik je de machine niet al te lang achter elkaar? Dan is een kleine accu voldoende. Bij professioneel gebruik raden wij je aan om een machine te kiezen met 2 accu’s.

Overzicht merken schroefmachine

Eerder hebben we je de technische gegevens van verschillende schroefmachines laten zien en deze met elkaar vergeleken. Hieronder laten we je nog een keer zien welke topmerken er zijn. Merken die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdigheid.

Bosch Blauw heeft een divers assortiment beschikbaar voor de professionele klusser. Zo zijn de prijzen uiteenlopend van €130 t/m 350. Er is voldoende keuze, maar houd rekening met de verschillende opties en specificaties die voor jou belangrijk zijn. Het assortiment Bosch Blauw schroefmachines bekijk je op Toolmax.

Van DeWalt hebben wij één topper in ons assortiment. Deze hebben wij eerder voor je uitgelicht. Het assortiment DeWalt schroefmachines bekijk je op Toolmax.

Dit merk bestaat al jaren en staat bekend om de hoge kwaliteit gereedschap voor een goede prijs. De producten van Hikoki stellen nooit teleur. Ze bieden een breed en divers assortiment met een enorm gebruiksgemak. Het assortiment Hikoki schroefmachines bekijk je op Toolmax.

Makita zet alles in om producten op de markt te brengen waardoor de klusser veiliger, milieuvriendelijker en plezieriger kan werken. Wij hebben een ruim aanbod Makita schroefmachines die verschillen in prijsklassen en specificaties. Het assortiment Makita schroefmachines bekijk je op Toolmax.

Metabo is een merk voor de echte professionele klussers. Ze bieden een breed assortiment die gericht is op innovatieve systeemoplossingen. Wij hebben zes schroefmachines in ons assortiment. Stuk voor stuk zijn het kwalitatieve machines. Het assortiment Metabo schroefmachines bekijk je op Toolmax.

Milwaukee ontwerpt gereedschap waarmee de klusser sneller, betrouwbaarder en veiliger te werk kunnen gaan. Wij hebben twee toppers van Milwaukee is ons assortiment. Het assortiment Milwaukee schroefmachines bekijk je op Toolmax.

Senco biedt schroefmachines aan met een hoge kwaliteit en diverse specificaties, dit is dan ook terug te zien in de prijzen. Wij hebben twee schroefmachines van Senco in ons assortiment. Het assortiment Senco schroefmachines bekijk je op Toolmax.

Dokter Gereedschap gaat een stap verder. Wij proberen je te helpen bij jouw keuzes. Goed gereedschap is het halve werk.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in.

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden