Dokter Gereedschap

GRATIS VERZENDEN Bij orders boven €40,-

Vandaag verzonden

SAME DAY DELIVERY

Sleuvenfrees

De sleuvenfrees is een type freesmachine. Deze wordt ook wel de muurfrees genoemd. Je gebruikt een sleuvenfrees om gleuven in muren en vloeren te frezen. Deze zijn handig om kabels en leidingen weg te werken. Wij laten je verschillende machines zien en vergelijken deze met elkaar, zodat jij de perfecte sleuvenfrees kan kiezen voor jouw klussen.

Welke topmerken zijn er?

Makita sleuvenfrees

Dit is een van onze favorieten. De machine komt in een handige opbergkoffer waarin je de sleuvenfrees netjes kan bewaren. Hij beschikt over een vermogen van 1400 watt en een zaagblad van 30 millimeter diep. Verder biedt de sleuvenfrees veel gebruikscomfort door de softstart en de schokopvanging.

Benieuwd geworden naar deze machine? Kijk verder voor alle specificaties van deze topper.

Bosch Sleuvenfrees

Deze prachtige sleuvenfrees kost een stuk meer dan andere machines, maar daar krijg je ontzettend veel voor terug. De machine is erg goed te hanteren door het comfortabele greepdesign en de flexibele greepmogelijkheden. Ook is hij erg licht, waardoor je extra lang optimaal kan werken.

Het toerental blijft door het Constant-Electronic systeem tijdens je werkzaamheden altijd constant. Hierdoor kan je gemakkelijker en met minder inspanning groeven frezen.

De machine heel nog veel meer te bieden. Kijk verder voor alle specificaties en functies van deze sleuvenfrees.

Milwaukee sleuvenfrees

Deze sleuvenfrees is ideaal voor het frezen van groeven. Hij heeft een krachtige motor van 1500 watt. Daarnaast heeft hij nog meer voordelen zoals een overbelastingsbeveiliging, aanloopbegrenzing voor een zachte aanloop en een afsluiting voor stofafzuiging. Verder kan je gemakkelijk zelf de gewenste freesbreedte in stellen die past bij jouw werkzaamheden.

De sleuvenfrees wordt geleverd met twee diamantschijven, een beitel, een zijhandgreep, sleutel en een opbergkoffer.

Sleuvenfrees top 3

Bosch Blauw GNF 35 CA 

0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
820W
Onbelast toerental
9.300 1/min
Gewicht
4,1 kg
Sleuvenfrees Makita

Makita SG1251 230 V

0 0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
1400W
Onbelast toerental
10.000 1/min
Gewicht
4,5 kg

Milwaukee WCE 30 /2

0 0
Prijs

Technische gegevens

Vermogen
1500W
Onbelast toerental
9500 1/min
Gewicht
4,3 kg

Professionele afkortzaag nodig?

Deze sleuvenfrees van Metabo is een van onze favorieten. Hij is ideaal voor het leggen van kabels en lege buizen en heeft een freesdiepte van 40mm. Door de krachtige motor, contante toerental en een tweetraps drijfwerk met hoog vermogen kun je ontzettend snel werken.

Daarnaast is de machine erg gebruiksvriendelijk door de robuuste kap met rubberen wielen en de optimale greeppositie. De groefbreedte en de zaagdiepte zijn instelbaar, waardoor je de machine kunt aanpassen aan de klus die je gaat doen.

De sleuvenfrees komt samen met 2 diamantschijven, stofafzuiging en een koffer.

Waar op letten bij aanschaf van een sleuvenfrees?

Waar op letten bij aanschaf van een sleuvenfrees?

Hieronder vind je een aantal criteria waar je op moet letten bij de aanschaf van een sleuvenfrees. Als je deze punten meeneemt bij het maken van jouw keuze, ben je verzekerd van een perfecte aankoop en voorkom je dat je later spijt krijgt. 

Overzicht merken sleuvenfrees

Eerder hebben we je de technische gegevens van verschillende sleuvenfrezen laten zien en deze met elkaar vergeleken. Hieronder laten we je nog een keer zien welke topmerken er zijn. Merken die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdigheid.

Wij hebben maar één sleuvenfrees van AGP in ons assortiment. Dit is wel gelijk een topper van een machine. De prijs is vrij hoog, maar dit is ook terug te zien in de kwaliteit van de machine.

Het assortiment AGP sleuvenfrees bekijk je op Toolmax.nl.

De machines van Baier zijn voor de echte professionele klussers. Wij hebben ruim aanbod van Baier in ons assortiment. Erg divers en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.  

Het assortiment Baier sleuvenfrees bekijk je op Toolmax.nl.

Bosch Blauw heeft een divers assortiment beschikbaar voor de professionele klusser. Zo zijn de prijzen uiteenlopend. Er is voldoende keuze, maar houd rekening met de verschillende opties en specificaties die voor jou belangrijk zijn.

Het assortiment Bosch Blauw sleuvenfrees bekijk je op Toolmax.nl.

Wij hebben een aantal sleuvenfrezen van Carat in ons assortiment. Ieder uniek en erg uiteenlopend qua prijzen en specificaties.

Het assortiment Carat sleuvenfrees bekijk je op Toolmax.

Festool doet er alles aan om het werk van de professional makkelijker te maken, maar wel met nog steeds het beste resultaat.

Het assortiment Festool sleuvenfrees bekijk je op Toolmax.

Dit merk bestaat al jaren en staat bekend om de hoge kwaliteit gereedschap voor een goede prijs. De producten van Hikoki stellen nooit teleur. Ze bieden een breed en divers assortiment met een enorm gebruiksgemak.

Het assortiment Hikoki sleuvenfrees bekijk je op Toolmax.nl.

Inter Dynamics levert maar één sleuvenfrees, maar dit is gelijk ook echt een topper. De machine is enorm krachtig en heeft een hoge kwaliteit.

Het assortiment Inter Dynamics bekijk je op Toolmax.nl.

Makita zet alles in om producten op de markt te brengen waardoor de klusser veiliger, milieuvriendelijker en plezieriger kan werken. Wij hebben een ruim aanbod Makita sleuvenfrezen die verschillen in prijsklassen en specificaties.

Het assortiment Makita sleuvenfrees bekijk je op Toolmax.

Metabo is een merk voor de echte professionele klussers. Ze bieden een breed assortiment die gericht is op innovatieve systeemoplossingen. Wij hebben een breed en divers aanbod van Metabo. Stuk voor stuk zijn het kwalitatieve machines.

Het assortiment Metabo sleuvenfrees bekijk je op Toolmax.nl.

Milwaukee ontwerpt gereedschap waarmee de klusser sneller, betrouwbaarder en veiliger te werk kunnen gaan. Wij hebben aan aantal toppers van Milwaukee is ons assortiment.

Het assortiment Milwaukee bekijk je op Toolmax.nl.

De sleuvenfrees van Perfectmate heeft een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Het merk doet er namelijk alles aan om de klusser tegemoet te komen.

Het assortiment Perfectmate sleuvenfrees bekijk je op Toolmax.nl.

Spero biedt maar één sleuvenfrees aan, maar dit wel een hele fijne machine. De prijs-kwaliteit verhouding is optimaal en de machine is erg gebruiksvriendelijk.

Het assortiment Spero sleuvenfrees bekijk je op Toolmax.nl.

Dokter Gereedschap gaat een stap verder. Wij proberen je te helpen bij jouw keuzes. Goed gereedschap is het halve werk.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in.

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden