Dokter Gereedschap

GRATIS VERZENDEN Bij orders boven €40,-

Vandaag verzonden

SAME DAY DELIVERY

Las-apparaat

Er zijn niet alleen veel verschillende manier om te lassen, maar ook veel verschillende apparaten waarmee je kan lassen. Wij zullen je hier meer uitleg over geven en een aantal lasapparaten naast elkaar zetten om de verschillende specificaties te vergelijken.

Welke topmerken zijn er?

IRWIN ROTHENBERGER MIG-LASAPPARAAT

Dit is een draagbaar lasapparaat. Het lasapparaat is geschikt voor het lassen van vuldraad en komt samen met veel gebruiksvoordelen. Zo heb je geen externe gassen en geen drukregelaar nodig voor dit apparaat, waardoor je veel kosten bespaard. Daarnaast ben je verzekert van fijne en bestendige lasnaden dankzij de extra pulsvulling. Ook is dit lasapparaat erg gebruiksvriendelijk door de hoge mobiliteit en flexibiliteit. Dit is mogelijk doordat je geen gasfles nodig hebt.

TELWIN MASTERMIG las-apparaat

Met dit lasapparaat van Telwin ben je verzekert van absolute topresultaten. Het model is geschikt voor MIG-MAG lassen en kan ook gebruikt worden voor hardsolderen. Er zijn een aantal kenmerken waarmee dit apparaat zich onderscheidt van andere lasapparaten.

Zo is het geschikt voor continu lassen en puntlassen en heeft het een enorm stroombereik van 28-270 ampère. Hierdoor kan je het ook gebruiken voor carrosserie en licht constructiewerk.

Al met al is dit lasapparaat van Telwin en echte topper die nog veel meer specificaties te bieden heeft.

Onze top 2 las-apparaten

IRWIN ROTHENBERGER MIG-LASAPPARAAT

IRWIN ROTHENBERGER MIG-LASAPPARAAT

0
Prijs

TELWIN MASTERMIG 270/2 MIG-MAG LASAPPARAAT

0
Prijs

Professioneel las-apparaat nodig?

GYS MONOGYS 250-4CS - 250A lasapparaat

Dit lasapparaat van Gys is perfect voor professionele klussen. Het apparaat is ontzettend gebruiksvriendelijk. Hij is verrijdbaar, past de geselecteerde lasstroom aan en heeft een vooraf ingestelde draadterugbrandfunctie. Ideaal voor werkzaamheden op het gebied van de bankweverij en onderhoud.

Genoeg redenen dus om je verder te verdiepen in deze topper!

Waar op letten bij aanschaf van een las-apparaat?

Bij de aanschaf van een lasapparaat raden wij je aan om rekening te houden met een aantal zaken. Wij leggen je hieronder uit waar je op moet letten. Kijk hier van tevoren goed naar, zodat je het apparaat vindt die het beste bij je past!

Vermogen

Let bij de aanschaf van een lasapparaat op het vermogen, deze wordt uitgedrukt in ampère. Per millimeter staal heb je 40 ampère nodig. Denk dus goed na over hoeveel staal je wilt lassen en hoeveel ampère je daarvoor nodig hebt. Let op! Een lasapparaat met een ampère boven de 200 kan je niet aansluiten op het gewone elektriciteitsnetwerk.

Inschakelduur  

Let ook goed op de inschakelduur van het lasapparaat. Hiermee wordt er aangegeven hoelang je het apparaat kunt gebruiken voordat hij zichzelf uitschakelt. Dit doet het apparaat om oververhitting te voorkomen. De inschakelduur geeft aan wat het maximale vermogen is waarmee je continu kan lassen. Zo kan je bij 100% 10 minuten lang lassen en bij 20% 2 minuten. Dan moet het lasapparaat eerst afkoelen voordat je hem weer kan gebruiken.

Overzicht merken las-apparaat

Eerder hebben we je de technische gegevens van verschillende lasapparaten laten zien en deze met elkaar vergeleken. Hieronder laten we je nog een keer zien welke topmerken er zijn. Merken die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdigheid.

Wij hebben vast een lasapparaat van het merk GYS in handen die geschikt is voor jou. Wij hebben een breed aanbod wat varieert in prijsklassen. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt.

Het assortiment Gys las-apparaten bekijk je op Toolmax.nl.

Van Irwin hebben wij maar één lasapparaat in het assortiment. Dit is wel gelijk een topper! We hebben hem eerder al voor je vergeleken.

Het assortiment Irwin las-apparaten bekijk je op Toolmax.nl.

Het merk Telwin gaat al een lange tijd mee. Ze zijn gespecialiseerd is lastechniek, waardoor ze dan ook een uitgebreid en kwalitatief assortiment hebben.

Het assortiment Telwin bekijk je op Toolmax.nl.

Dokter Gereedschap gaat een stap verder. Wij proberen je te helpen bij jouw keuzes. Goed gereedschap is het halve werk.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in.

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden