Dokter Gereedschap

GRATIS VERZENDEN Bij orders boven €40,-

Vandaag verzonden

SAME DAY DELIVERY

Boorhamer

Voor het grove kluswerk is een boorhamer onmisbaar. Met een kwalitatieve pneumatische boorhamer kun je gemakkelijk boren door metaal, hout of beton. Er is ontzettend veel aanbod in boorhamers, waardoor een keuze maken soms erg lastig is. Wij helpen je door verschillende modellen naast elkaar te zetten en met elkaar te vergelijken. Zo heb jij alle informatie om de juiste boorhamer te vinden voor jouw klussen.

Welke topmerken boorhamers zijn er?

DeWalt boorhamer

Deze boorhamer is ideaal voor de klusser die alle bewegingsvrijheid wilt. De machine werkt namelijk op een accu van 18 volt. Dit model is voorzien van een verstelbare zijhandgreep. Zo heb jij een betere grip en kan je de last verdelen op je armen. Verder is het ook een hele lichte machine. Het is dus geen probleem om voor een lange tijd achter elkaar te klussen.

De boorhamer wordt samen geleverd met een koffer. De beitels en boren zijn niet meegeleverd, dus die zal je nog zelf aan moeten schaffen. De accu’s zijn wel universeel verwisselbaar bij het gereedschap van DeWalt.

Bosch boorhamer

Deze boorhamer werkt op netstroom. Ondanks dat hij een snoer van maar 2,5 meter heeft, doen de overige specificaties niet te kort. Het is een zeer krachtige machine met een vermogen van 1150 watt en een slagkracht van 8,8 joule. Hiermee kan je gemakkelijk gaten boren van wel 90 millimeter in diameter.

Benieuwd naar de andere specificaties van deze topper? Kijk dan snel verder.

Bosch Uneo

Dol op accessoires? Dan is deze boorhamer van Bosch echt iets voor jou. Deze is wordt namelijk geleverd met een 19-delig accessoire set. Je krijgt er een mooie opbergdoos bijgeleverd zodat je alles netjes op kan bergen. Verder krijg je er ook een snelspanboorhouder bijgeleverd, zodat je ook normale boren en bitjes op kan zetten. De machine heeft wel wat minder kracht dan andere boorhamers.

Onze top 3 boorhamers

Bosch Blauw Boorhamer
DeWalt boorhamer

Bosch Blauw GBH 5-40 Boorhamer

0
Prijs

Technische gegevens

Gewicht
6,8 kg 90%
Onbelast toerental
170 - 340 tpm 75%
Slagkracht
8,8 Joule 90%
Boorcapaciteit beton
40 mm 90%
Aantal slagen per minuut
0 - 3100 80%

DeWalt DCH273P2T 18V Boorhamer

0
Prijs

Technische gegevens

Gewicht
3,1 kg 85%
Onbelast toerental
0 - 1100 tpm 85%
Slagkracht
2,1 Joule 75%
Boorcapaciteit beton
24 mm 85%
Aantal slagen per minuut
0 - 4500 85%

Bosch Groen Uneo Boorhamer

0 0
Prijs

Technische gegevens

Gewicht
2,2 kg 80%
Onbelast toerental
0 - 2300 tpm 95%
Slagkracht
1,5 kg 70%
Boorcapaciteit beton
20 mm 80%
Aantal slagen per minuut
0 - 5800 90%

Professionele boorhamer nodig?

Naar onze mening is deze boorhamer van Makita de beste voor de professional. De machine werkt op een accu van 18 volt, waarmee je dus alle gebruiksvrijheid hebt tijdens je werkzaamheden. Verder bevat hij ook een stofafzuiging en is hij beveiligd tegen oververhitting en overbelasting.

Je krijgt er een functionele opbergkisten bij zodat je hem netjes kan opbergen na het klussen.

Waar op letten bij aanschaf van een boorhamer?

Hieronder vind je een aantal criteria waar je op moet letten bij de aanschaf van een boorhamer. Als je deze punten meeneemt bij het maken van jouw keuze, ben je verzekerd van een perfecte aankoop en voorkom je dat je later spijt krijgt. 

Kracht

Voor welke klussen ga je de boorhamer gebruiken? Bij het zwaardere boorwerk raden wij je aan om een machine aan te schaffen met veel kracht. Hoeveel kracht een boorhamer heeft kun je zien aan het aantal wattage en joules. Hoe hoger beide waardes zijn, hoe krachtiger de machine is.

Locatie

Waar ben je van plan om de boorhamer te gaan gebruiken? Tegenwoordig is het mogelijk om een boorhamer te kopen met accu. Zo heb je meer gebruiksvrijheid en kan je makkelijk op moeilijk bereikbare plekken werken.

Boorkopsoort

Je hebt verschillende boorkopsoorten. Deze zijn helaas niet universeel verwisselbaar, dus het is belangrijk om hier van tevoren rekening mee te houden. Zo voorkom je dat je een boorkopsoort aanschaft die niet geschikt is voor de klussen die je wilt gaan uitvoeren.

Overzicht merken boorhamer

Eerder hebben we je de technische gegevens van verschillende boorhamers laten zien en deze met elkaar vergeleken. Hieronder laten we je nog een keer zien welke topmerken er zijn. Merken die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdigheid.

Black and Decker heeft een klein, maar zeker fijn aanbod van boorhamers. De machines hebben een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Het assortiment Black and Decker boorhamers bekijk je op Toolmax.

Bosch Blauw heeft een divers assortiment beschikbaar voor de professionele klusser. Zo zijn de prijzen uiteenlopend. Er is voldoende keuze, maar houd rekening met de verschillende opties en specificaties die voor jou belangrijk zijn.

Het assortiment Bosch Blauw boorhamers bekijk je op Toolmax.

Met de machines van Bosch Groen is het doe-het-zelven gelijk veel leuker. Je bent verzekert van een mooi resultaat ongeacht wat je wilt gaat klussen.

Het assortiment Bosch Groen boorhamers bekijk je op Toolmax.

Op zoek naar een machine voor zware werkzaamheden? Dan zijn de boorhamers van DeWalt geschikt voor jou.

Het assortiment DeWalt boorhamers bekijk je op Toolmax.

Dit merk bestaat al jaren en staat bekend om de hoge kwaliteit gereedschap voor een goede prijs. De producten van Hikoki stellen nooit teleur. Ze bieden een breed en divers assortiment met een enorm gebruiksgemak.

Het assortiment Hikoki boorhamers bekijk je op Toolmax.

Makita zet alles in om producten op de markt te brengen waardoor de klusser veiliger, milieuvriendelijker en plezieriger kan werken. Wij hebben een ruim aanbod Makita boorhamers die verschillen in prijsklassen en specificaties.

Het assortiment Makita boorhamers bekijk je op Toolmax.

Metabo is een merk voor de echte professionele klussers. Ze bieden een breed assortiment die gericht is op innovatieve systeemoplossingen. Wij hebben een breed en divers aanbod van Metabo. Stuk voor stuk zijn het kwalitatieve machines.

Het assortiment Metabo boorhamers bekijk je op Toolmax.

Milwaukee ontwerpt gereedschap waarmee de klusser sneller, betrouwbaarder en veiliger te werk kunnen gaan. Wij hebben aan aantal toppers van Milwaukee is ons assortiment.

Het assortiment Milwaukee boorhamers bekijk je op Toolmax.

Wij hebben een aantal boorhamers van Ryobi in ons assortiment. Erg uiteenlopende modellen die dicht bij elkaar liggen qua prijsklasse.

Het assortiment Ryobi boorhamers bekijk je op Toolmax.

Wij hebben een boorhamer van Scheppach in ons assortiment. Weinig keuze dus, maar de machine is van hoge kwaliteit.

Het assortiment Scheppach boorhamers bekijk je op Toolmax.

Het aanbod is klein van Stanley, maar dat doet zeker niet onder aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Het assortiment Stanley boorhamers bekijk je op Toolmax.

Dokter Gereedschap gaat een stap verder. Wij proberen je te helpen bij jouw keuzes. Goed gereedschap is het halve werk.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in.

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden